Vlakke tandwielmotorreductoren .

Benzlers F Fladgear

Productspecificaties

Kenmerken Data
Grootte 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10
Maten Tot 110 KW
Koppel Tot 16.500 Nm.
Vertraging Van 5:1 tot 100:1 en tot  5.600:1 bij gecombineerde eenheden.
Maat van de motor IEC van maat 63 tot 225
Speciale opties Verkrijgbaar in ATEX-versie. Verkrijgbaar met KIBO® montagesysteem.

De tandwielmotorreductor uit de F-serie van Benzlers met asmontage is een betrouwbare transmissieoplossing met hoog vermogen die veel Nm levert voor weinig geld.

Vlakke tandwielmotorreductoren leveren prestaties tot 110 kW vermogen en 16.500 Nm koppel.

Dit type reductoren worden in dagelijkse taalgebruik ook wel vlakke opsteekkasten genoemd vanwege van de vlakke uitvoering. De behuizing is uitgevoerd in een stevige, in één stuk gegoten, gietijzeren constructie.

De motor is een standaard IEC motor die gemonteerd wordt op een insteekas via een komposiet bus. De inbouwruimte is daarmee beperkt.

Door het gebruik van standaard IEC motoren is een uitgebreide selectie van motorconfiguraties mogelijk, bijvoorbeeld remmotoren, motoren met externe koeling, zeer energiezuinige motoren enz. Een verder pluspunt van dit product voor de  eindgebruiker is dat deze gestandaardiseerde motoren gemakkelijk verkrijgbaar zijn over de hele wereld.

De producten zijn ook verkrijgbaar met reactie-arm, rubberen koppelbussen, uitgangsflenzen, uitgangsassen, KIBO® (het unieke asmontagesysteem van Benzlers).

De F-tandwielmotorreductor is een onderdeel van onze SWIFT-serie en heeft dezelfde modulaire kits als onze M-tandwielmotorreductor en onze K-kegeltandwielmotorreductor. Hiermee wordt de opslagruimte beperkt en is dit product zeer geschikt voor distributeurs.

Dit product is verkrijgbaar als twee-, drie-, vier- en vijftraps  tandwielmotorreductor en in alle denkbare versies: met flensmontage, op voetjes, asmontage enz.

Alle behuizingen zijn van gietijzer.

Meer informatie nodig?
Vul onderstaand formulier in!

Captcha Code