Tandwiel/wormwielaandrijving en elektromotor

Benzlers C Tandhjul/snekkegear

 

Productspecificaties

Kenmerken Data
Maten 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10
Grootte Tot 45 KW
Koppel Tot 10.000 Nm.
Vertraging Van 8:1 tot 250:1 in dubbele reductie, en tot 16,000:1 in gecombineerde eenheden.
Maat van de motor IEC 63 tot 225, B14 of B5 flens
Speciale opties Verkrijgbaar in ATEX-uitvoering, roerwerkuitvoering e.a.

De C-serie van Benzlers is een gecombineerde aandrijving. De eerste trap bestaat uit een geslepen tandwielset en de tweede is een wormwieloverbrenging. Deze oplossing biedt een energiezuinige haakse reductiekast die een hoog koppel en een hoge vertraging genereert met compacte afmetingen. De prestatie loopt tot 45 KW vermogen en tot 10.000 Nm koppel.

De C-serie is een onderdeel van het SWIFT-programma en maakt gebruik van dezelfde modulaire kits als bijvoorbeeld onze M-serie tandwielkasten en onze K-serie kegeltandwielkasten. De assemblage van de kits uit deze serie beperken de voorraadkosten en maakt de serie zeer geschikt voor distributeurs.

De motor is een standaard IEC motor die gemonteerd wordt op een holle as met een composiet bus. De behoefte aan opslagruimte wordt hierdoor beperkt en dit maakt het product ondehoudsvriendelijk.

Het gebruik van volgens de standaard IEC motoren biedt de mogelijkheid voor een uitgebreide selectie van motorconfiguraties zoals remmotoren, motor met externe koeling, energiezuinige motoren enz. Verder is dit systeem handig voor de  eindgebruiker omdat deze gestandaardiseerde motoren gemakkelijk verkrijgbaar zijn over de hele wereld

Dit product is verkrijgbaar als twee-, drie-, vier- en vijftraps reductor en in alle denkbare versies met flensmontage, op voetjes gemonteerd of met reactie-arm. Alle behuizingen zijn van gietijzer en voorzien van een degelijke lagering.

Meer informatie nodig?
Vul onderstaand formulier in!

Captcha Code