Co-axiaal tandwielmotorreductoren.

Benzlers M Tandhjulsgear

Productspecificaties

Kenmerken Data
Maten 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 13, 14 en 16
Vermogen Tot 160 KW
Koppel Tot 20.000 Nm.
Vertraging Tot 70: bij tweetraps, 250:11 bij drietraps, en 16.200:1 door het combineren van eenheden.
Maat van de motor IEC van maat 63 tot 280
Speciale opties Verkrijgbaar in ATEX-versie.

De co-axiaal tandwielmotorreductoren van de M-serie van Benzlers zijn gebaseerd op een ontwikkelingsproces van jaren en op ervaringen die opgedaan zijn bij vele opdrachten in veel takken van de industrie.

Met een capaciteit tot 20.000 Nm koppel vormt deze tandwielmotorreductor een alternatief voor de grotere en meer traditionele oplossingen in de zware industrie, zoals bijvoorbeeld type E.

De co-axiaal tandwielmotorreductoren van Benzlers worden geproduceerd volgens de hoogste classificaties, wat zorgt voor zeer weinig energieverlies en een stille werking.

Type M is verkrijgbaar als motorreductor en met een vrije ingaande as. In het programma vindt u alle uitvoeringen: montage op voetjes of flenzen, enz.

Type M is een onderdeel van onze SWIFT-serie en deelt daarom componenten met de andere motorreductoren van Benzlers. De beschikbaarheid wordt hierdoor gegarandeerd en de leveringstermijn wordt erdoor beperkt.

De gemotoriseerde eenheden worden telkens geleverd met standaard IEC motoren en bieden daardoor de mogelijkheid voor diverse motorconfiguraties, bijvoorbeeld motoren met een geïntegreerde frequentie-omvormer, remmotoren, motoren met externe koeling, motoren met classificaties hoger dan IE3 enz.

Alle motorreductoren zijn uitgevoerd in gietijzeren behuizingen en ontworpen om maximale krachten te bereiken met gebruik van zo weinig mogelijk materialen.

Meer informatie nodig?
Vul onderstaand formulier in!

Captcha Code