SALA vertragingskast met asmontage

Benzlers SALA akselmonteretgear

 

Productspecificaties

Kenmerken Data
Maten 11 / 12, 21 / 22, 31 / 32, 51/52, 71/72, 100, 110, 125, 140, 160, 190
Vermogen NA.
Koppel Tot 57.800 Nm.
Vertraging 5:1, 15:1, 20:1 en 25:1
Maat van de motor NA.
Speciale opties Verkrijgbaar in ATEX-versie. Verkrijgbaar met KIBO®

De vertragingskast uit de J-serie van Benzlers is de laatste generatie van de veelgeprezen SALA-vertragingskast met asmontage. 

Het ontwerp van deze vertragingsconstructie heeft op veel manieren de basis gelegd voor de industriële vertragingskasten en wordt in vele industrietakken nog steeds gezien als het originele product. 

Benzlers heeft met dit type vertragingskast succesvolle oplossingen geleverd bij vele opdrachten, van zware industriele toepassingen in de mijnbouw tot geavanceerde verpakkingsmachines in de voedingsmiddelenindustrie.

De laatste jaren is de SALA-vertragingskast aangepast voor windmolentoepassingen en nu is dit het voorkeurstype bij uitstek voor het windmolensegment tot 25kW (ook wel het klein segment genoemd).

Als optie kan deze vertragingskast uitgevoerd worden met het unieke gepantenteerde asmontagesysteem KIBO®. Met de KIBO®-oplossing is het mogelijk om de vertragingskast van de windmolenas te demonteren zodat het gemakkelijk wordt om onderhoud uit te voeren. 

Voor de accessoires is een aparte bijlage beschikbaar. Deze accessoires komen uit de vele toepassingen die we met dit product hebben gerealiseerd. Als u niet de juiste accessoires in de bijlage kunt vinden, neem dan contact met ons op. We hebben het vast al eerder gedaan. 

Meer informatie nodig?
Vul onderstaand formulier in!

Captcha Code