Kegeltandwielmotorreductoren

Benzlers K Keglehjulsgear

Productspecificaties

Kenmerken Data
Maten 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 12, 15 en 16
Vermogen Tot 160 KW
Koppel Tot 50.000 Nm.
Vertraging Tot 160:1 in drie fasen , 10,000:1 in vijf  fasen en 36,000:1 in zes fasen.
Maat van de motor IEC van maat 63 tot 280
Speciale opties Verkrijgbaar in ATEX-versie.

De kegeltanwielmotorreductor van de K-serie van Benzlers is een goede, energiezuinige oplossing voor zowel lichte als zware industriële applicaties.

Het productprogramma biedt oneindige combinatiemogelijkheden van alle types en inbouwconfiguraties.

Door het gebruik van standaard IEC motoren is een uitgebreide selectie van motorconfiguraties mogelijk, bijvoorbeeld remmotoren, motoren met externe koeling, zeer energiezuinige motoren enz. Verder is het product interessant voor de eindgebruiker omdat deze gestandaardiseerde motoren gemakkelijk verkrijgbaar zijn over de hele wereld.

Met een koppelcapaciteit tot 50.000 Nm functioneert dit type motorreductor als industriële tandwielkast die bedoeld is om zware ladingen te dragen.

Door de constructie met de haakse tandwielen en het traditionele tandwiel is het energieverlies bij dit type transmissies zeer laag. Daarom kan de kegeltandwielreductor geclassificeerd worden als een energiezuinige tandwielkast.

Deze kegeltandwielreductor is een onderdeel van onze SWIFT-serie en deelt daarom componenten met de andere motorreductoren van Benzlers. De voordelen zijn evident omdat het met een beperkt aantal componenten mogelijk is om verschillende types reductoren te combineren. De beschikbaarheid van componenten wordt hierdoor gegarandeerd en de leveringstermijn wordt erdoor beperkt.

Alle behuizingen zijn van gietijzer.

Meer informatie nodig?
Vul onderstaand formulier in!

Captcha Code