Industriële vertragingskasten

Benzlers Industri

Productspecificaties

Kenmerken Data
Maten 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21 en 22
Vermogen Tot 1.860 kW
Koppel Tot 162.000 Nm.
Vertraging Tot 315:1 of 70.000:1 bij het combineren van meerdere eenheden.
Uitgangsschacht Tot Ø 240 mm.
Speciale opties Verkrijgbaar in ATEX-versie. Verkrijgbaar op baseplate.

De industriële vertragingskasten van Benzlers vormen de beste oplossing bij veeleisende toepassingen waar middelgrote tot grote koppels nodig zijn.

Het ontwerp van de tandwielgeometrie combineert maximale efficiëntie met hoge belastingcapaciteiten. Daarnaast zorgt dit ontwerp voor minimaal geluid, zelfs bij hoge belasting.

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van deze vertragingskast hebben onze ingenieurs rekening gehouden met de volledige levenscyclus. Dit heeft geresulteerd in een ontwerp dat gemakkelijk te onderhouden is waardoor de levensduur verlengd wordt. 

Dit product is beschikbaar in uitvoeringen met haakse as (kegeltandwielkast) of parallelle as. De uitvoering met uitgaande as kan zowel met holle as als met volle as. 

Deze industiële vertragingskasten zijn beschikbaar met speciale opties zoals koelsystemen, terugloopblokkering, klemflenzen op de volle as, IEC B5 motorflenzen voor directe montage van elektromotoren en meer.

Ook zijn er adapters om de elektromotoren vrijstaand te monteren op een montageplaat zodat de hele aandrijflijn op een constructie naar eigen ontwerp kan worden geplaatst. Dit maakt de installatie gemakkelijker en zorgt ervoor dat het systeem goed wordt gepositioneerd.

Meer informatie nodig?
Vul onderstaand formulier in!

Captcha Code