Consulting, Service & Rebuild

Gearservice-Benzlers

   Snelle service

   Rebuild van tandwielkasten

   Energieoptimalisatie

   Verbetering van procedures

   Technisch advies

   Opleiding van medewerkers

Benzlers is een van de favoriete industriële partners op het gebied van tandwielkasten, motorreductoren, industriële tandwielkasten en andere mechanische transmissie-elementen.

Onze servicetechnici voeren onderhoud en herstelwerkzaamheden uit in bestaande werkplaatsen, zowel wanneer er sprake is van acute panne als in het geval van een geplande uitbreiding of upgrade. 

Wij voeren de rebuild uit van industriële tandwielkasten, bijvoorbeeld in gevallen waar de uitgeleefde tandwiellkast niet meer verkrijgbaar is bij de oorspronkelijke leverancier. Vaak lukt het ons de prestaties significant te verbeteren binnen hetzelfde fysieke kader.

We nemen de rol van consulent en adviseur op ons, zowel bij productiebedrijven als in samenwerking met eigen adviseurs en bij opdrachten voor het optimaliseren van het proces en het energieverbruik.

De industriële wereld waardeert onze ingenieurs en technici en hun hoge deskundigheidsniveau wordt gerespecteerd.

Sinds de oprichting van de Benzlers School hebben we de afgelopen jaren de onderhoud- en constructiemedewerkers van onze klanten opgeleid in het juist dimensioneren en het onderhoud van tandwielkasten en transmissie-elementen.

Benzlers kan op dit gebied een indrukwekkende portfolio voorleggen. Heeft u interesse om meer te weten over deze diensten, vul dan het formulier in. Dan nemen we spoedig contact met u op.

Meer informatie nodig?
Vul onderstaand formulier in!

Captcha Code