Benzlers BD Spindelgear - Donkraft

Productspecificaties

Kenmerken Data
Grootte 27, 40, 58, 66, 86, 100, 125 en 200
Capaciteit Tot 800.000 N (81 ton) per eenheid
Snelheid Tot 5,4 m/min.
Spindel Trapezium- of kogelomloopspindel
Uitvoeringen Traditioneel met gietijzeren behuizing, gedeeltelijke roestvrij of volledig roestvrij.
Speciale opties Verkrijgbaar in ATEX-versie. Kan aangepast worden al naar gelang de opdracht.

De schroefspindel van de BD-serie van Benzlers is de oplossing wanneer u een lading moet optillen, laten zakken, duwen of trekken. Dit product word ook gebruikt voor positionering.

Deze productserie is de afgelopen jaren succesvol toegepast in ontelbare applicaties, variërend van simpele hefmechanismen tot complexe, gekoppelde hefconstructie, bijvoorbeeld theaterpodia. In de papierindustrie worden schroefspindels vaak gebruikt voor het positioneren van messen, optillen van rollen en andere toepassingen.

Het product word ook gebruikt op plaatsen waar de klant een alternatief zoekt voor hydraulische cilinders, heftafels en dergelijke in de voedingsmiddelen- of farmaceutische industrie. Voor deze bedrijven kunnen we schroefspindels in roestvrij staal leveren. 

De BD-serie biedt een uitgebreid programma met capaciteiten van een paar kilo, tot honderden tonnen. We produceren schroefspindels met zowel trapeziumspindels als kogelomloopspindels. 

Het programma van accessoires is uitgebreid. U vindt hier beschermingsbalgen, geïsoleerde buizen en een groot aantal eind- en verbindingsstukken.

Als het nodig is, passen we het product  graag aan voor uw applicatie. We hebben ook veel ervaring met het synchroon laten lopen van eenheden met cardanassen of elektronisch.

Meer informatie nodig?
Vul onderstaand formulier in!

Captcha Code