Gemodificeerde tandwielkast

Udgivet af Bert kl 13:11 op 17 feb. 2018


Solid-Wind-Power

 

Op basis van onze expertise binnen het veld van mechanische transmissie, voeren wij dagelijks aanpassingen uit in ons standaard programma die rechtstreeks passen in de applicatie van de klant.

Op de afbeelding is zo'n voorbeeld te zien waar verschillende elementen zijn toegevoegd aan onze standaard SALA industriële vertragingskasten.

De tandwielkasten zijn uitgerust om een aangepast lager op de uitgaande zijde op te kunnen nemen en om de belasting voor deze toepassing op te vangen. De ingaande zijde is aangepast met een doorlopende as en een remmontageflens.

In dit geval hebben we ook de inwendige onderdelen vervangen. De tandwielen zijn aangepast aan een exacte overbrenging en worden in een hogere gradatie uitgevoerd om geruis zoveel mogelijk te beperken.

 

   Montagevriendelijk

   Verbetering van de aandrijving

   Speciale wensen van de klant

   Aangepast aan de opdracht

 

De industriële vertragingskasten staan klaar op onze montageafdeling en worden nu verder doorgestuurd om gespoten te worden. Daarna worden ze doorgestuurd  naar een Nederlandse machinebouwer. Wij spuiten ze in onze standaardkleur - blauw - maar dat hoeft niet noodzakelijk de enige keuze te zijn. We kunnen in alle kleuren spuiten en ook volgens speciale wensen zoals epoxy coating, meerdere lagen, marine coating of equivalent, al naar gelang de toepassing.

Al bij al is dit een goed voorbeeld van hoe Benzlers waar nodig kan afwijken van de producten in de catalogus en zijn aandrijvingen aanpast aan de opdracht waarvoor ze bedoeld zijn.  

Wij kunnen ook ons product ook aanpassen aan uw applicatie. U vindt meer hierover onder Gemodificeerde standaardconcepten.

Ons team van technici en ingenieurs staat klaar om u een oplossing voor te stellen die aangepast is aan uw behoefte. Dat is wat we bedoelen wanneer we zeggen dat we expert zijn in mechanische transmissies.


Laatste nieuws van Benzlers

Benzlers/Radicon is investing £500.000,- in a new state-of-the-art Oracle…

Onder de vele opdrachten die met dit product werden opgelost, waren de…

In 1988 bouwde Robert Sørensen de Bosted 22 windmolen. Dit was een 22kW…