Gemaakt voor de applicatie

Benzlers lavet til applikationen

   Vrijheid voor uw eigen ontwerp

   Optimaliseren van de prestatie

   Slimme vertragingsoplossing

 

U kunt voor uw toepassing altijd een speciale tandwielkast laten maken. Bij Benzlers kan dit tegen competitieve prijzen, ook als er sprake is van kleine series.

Bij Benzlers hebben we meer dan 70 jaar ervaring in het produceren van industriële tandwielkasten en motorreductoren. Dankzij onze aansluiting bij ELECON, de grootse producent van Azië op dit gebied, kunnen we altijd concurrerende productiecapaciteit vinden.

Ons gemotiveerd team van ingenieurs en constructiemedewerkers werkt als partner samen met de klant bij het ontwikkelen van een transmissieoplossing die geproduceerd wordt op basis van de constructie van uw applicatie. Daarmee krijgt u een product dat 100% geoptimaliseerd is voor de data en omstandigheden zoals fysieke situatie, leeftijdsverwachting enz. van de applicatie in kwestie.

Het is dus niet meer nodig om een compromis te zoeken of het standaard product van een fabrikant te accepteren wanneer een industriële tandwielkast of een motorreductor in uw ontwerp ingepast moet worden.

We krijgen veel van dit type opdrachten en vaak wil de constructeur daarbij rekening houden met de hele levenscyclus van het product. Benzlers gaat voor de oplossing die de constructeur van de machine in staat stelt deze strategie te volgen. Daarbij biedt Benzlers service, herstel en onderhoud aan en garandeert ons bedrijf vooral de levering van componenten hiervoor.

Vul bijgaand formulier in als u graag meer wil weten over de mogelijkheden. We nemen dan contact met u op voor een concreet gesprek.

Meer informatie nodig?
Vul onderstaand formulier in!

Captcha Code