Gemodificeerde standaard

Benzlers modificeret standard

   Eenvoudige montage

   Merkonafhankelijk

   Drop-in

   Slimme oplossingen

Bij Benzlers maken we al lang onze eigen vertragingskasten bij de gewenste toepassing. We wijken vaak af van onze catalogus en creëren aanpassingen en uitbreidingen op maat. Dit maakt het voor onze klanten gemakkelijk om een vertragingskast te monteren.

Deze aanpassingen voeren we zowel uit op onze standaard aandrijvingen als op onze industriële vertragingskasten en wel van een extra tandwiel tot ingrijpende toevoegingen zoals framecomponenten, montageplaten, enz.

Bij een eventuele overstap naar een andere fabrikant bieden we uitwisselbare oplossingen aan. Deze kunnen worden toegepast zonder dat er aanpassingen aan de technische constructie van de machine nodig zijn. We passen onze producten aan zodat ze aansluiten op de maatvoering in de bestaande situatie.

De voordelen zijn vanzelfsprekend: een klant van Benzlers kan profiteren van onze deskundigheid in mechanische vertragingen en in het vervaardigen van industriële vertragingskasten, zelfs als de machine door een ander merk vervaardigd is.

Voor de eerste montage helpen we de kosten laag te houden door een product te leveren dat reeds is aangepast aan de constructie van de klant. Hierdoor reduceren we de werkuren en de materiaalkosten die voor de montage nodig zijn.

Ons team van ingenieurs en technische medewerkers staat voor u klaar met hulp en advies over hoe een gemodificeerde vertragingskast in uw constructie kan worden ingepast. 

Meer informatie nodig?
Vul onderstaand formulier in!

Captcha Code